Dünyanın en güvenilir lastik markalarından biri olan Maxxis, 180 ülkedeki müşterilerine yüksek kaliteli lastik ürünleri sunar ve 25.000’den fazla çalışanı vardır.

Maxxis, 1967’de kuruluşundan bu yana geçen yıllar boyunca, mükemmel ürünlere ve müşteri hizmetlerine olan bağlılığıyla tanınmıştır.

En iyiyi sunma taahhüdü Maxxis’in lastiklerini geliştirmek için yeni teknolojiler yaratmaya yönlendirdi. Maxxis ürünleri önce kendi tesislerinde sonra da dünyanın önde gelen lastik test merkezlerinde test edilir.

Her Maxxis lastiği, yönetimden fabrika katına kadar her seviyede kaliteye bağlılık gösteren personel tarafından en gelişmiş ekipman kullanılarak üretilir.

Yarışları kazanmak veya güvenli bir günlük işe gidip gelmenin tadını çıkarmak için Maxxis, lastik şirketi sürücülerinin ve sürücülerinin güvendiği bir şirkettir.

• UHP

• Binek

• Hafif Ticari / SUV

• Arazi

• Yarış

• Treyler Lastikleri

•Kompakt

Şu anda Maxxis’in Hollanda, Tayvan, Çin ve Amerika Birleşik Devletleri’nde bakımı yapılan beş gelişmiş araştırma tesisi bulunmaktadır. Halihazırda etkileyici olan bu operasyonlar, Tayvan ve Şanghay’da yakın zamanda açılan araştırma ve geliştirme merkezleri ve Xiamen’deki mevcut merkezin yerini alacak yeni bir tesis ile daha da genişliyor.

Maxxis, planlanması ve inşası birkaç yıl süren yeni test parkuruna yaklaşık 150 milyon ABD doları yatırım yaptı.

2012 yılında Şangay yakınlarındaki Kunchan’da açılan Maxxis, Çin’deki seçkin birkaç özel sektöre ait deneme sahasından birini açtı. Bu zorlu test operasyonu, Maxxis’in büyük otomobil üreticileriyle büyüyen ilişkilerini destekliyor

LASTİK NASIL YAPILIR

Herkes lastiğin ne olduğunu ve ne için olduğunu bilir, değil mi? Bu, sürücünün kendisini ve yükünü A noktasından B noktasına taşıyabilmesi için bir araca yerleştirilen kauçuktan yapılmış siyah bir halkadır. Lastik, kolay direksiyon, frenleme ve viraj alma imkanına sahip olmalıdır. Rahat ve güvenli bir sürüş sağlamalıdır ve dayanıklı olması gerekmektedir.

Yorum Gönderin

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir